скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
5
2
2
2
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Juneteenth : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| Arkansas
сьогодні, неділя, липень 5, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 27 / 52
день року : 187 / 366
робочий день року : 127 / 251
приурочувати (UTC -05) : 11:37 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:37 am

UTC
-09
Alaska
07:37 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:37 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:37 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:37 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:37 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:37 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:37 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:37 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:37 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:37 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:37 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:37 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:22 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:37 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:37 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:37 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:37 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:37 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

05
11:37 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel