скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2021 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Juneteenth Obs. : 
Juneteenth : 
😥
Independence Day : 
😥
Independence Day Obs. : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas Observance : 
Christmas : 
😥
New Year's Day Obs : 
Визначте період
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, субота, травень 28, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 148 / 365
робочий день року : 103 / 250
приурочувати (UTC -05) : 12:31 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:31 am

UTC
-09
Alaska
08:31 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:31 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:31 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:31 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:31 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:31 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:31 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:31 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:31 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:31 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:31 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:31 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:16 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:31 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:31 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:31 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:31 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:31 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

28
12:31 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel