скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
5
40
вівторки :
5
40
середи :
6
48
четверги :
5
40
п'ятниці :
4
32
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
200
заробітна плата ($):
4000
0
0
0
0
0
5
5
0
0
0
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Thanksgiving : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, середа, листопад 25, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 330 / 366
робочий день року : 228 / 252
приурочувати (UTC -05) : 09:07 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:07 am

UTC
-09
Alaska
05:07 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:07 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:07 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:07 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:07 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:07 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:07 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:07 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:07 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:07 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:07 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:07 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:52 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:07 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:07 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:07 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:07 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:07 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

25
09:07 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel