скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1994 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
Christmas Observance : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, п'ятниця, березень 5, 2021

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 64 / 365
робочий день року : 43 / 250
приурочувати (UTC -05) : 08:13 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:13 pm

UTC
-09
Alaska
04:13 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:13 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:13 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:13 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:13 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:13 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:13 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:13 am (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:13 am (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:13 am (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:13 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:13 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:58 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:13 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:13 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:13 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:13 pm (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:13 pm (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
бер.

05
08:13 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel