скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368h
вівторки :
51
408h
середи :
52
416h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
53
53
6
1
0
1
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day Obs. : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, субота, грудень 14, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 50 / 52
день року : 348 / 365
робочий день року : 240 / 251
приурочувати (UTC -05) : 12:06 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:06 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
08:06 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:06 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:06 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:06 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:06 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:06 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:06 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:06 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:06 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:06 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:06 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:06 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:51 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:06 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:06 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:06 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:06 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:06 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

14
12:06 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel