скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
6
0
0
2
3
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Independence Day Obs. : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas Observance : 
Christmas : 
New Year's Day Obs : 
Визначте період
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, четвер, серпень 13, 2020

робочий день : так
тиждень : 33 / 52
день року : 226 / 366
робочий день року : 157 / 252
приурочувати (UTC -05) : 09:37 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:37 am

UTC
-09
Alaska
05:37 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:37 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:37 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:37 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:37 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:37 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:37 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:37 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:37 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:37 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:37 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:37 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:22 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:37 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:37 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:37 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:37 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:37 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

13
09:37 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel