скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
51
408
середи :
53
424
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
5
2
0
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, п'ятниця, листопад 22, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 326 / 365
робочий день року : 226 / 251
приурочувати (UTC -05) : 02:01 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:01 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
10:01 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:01 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:01 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:01 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:01 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:01 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:01 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:01 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:01 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:01 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:01 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:01 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:46 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:01 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:01 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:01 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:01 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:01 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

22
02:01 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel