скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2022 :

1.
New Year's Day  : 
😥
2.
Martin Luther King Day  : 
3.
President's Day  : 
4.
Memorial Day  : 
5.
Juneteenth  : 
😥
6.
Juneteenth Obs.  : 
7.
Independence Day  : 
8.
Labor Day  : 
9.
Columbus Day  : 
10.
Veterans Day  : 
11.
Thanksgiving  : 
12.
Christmas  : 
😥
13.
Christmas Observance  : 


Визначте період
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, понеділок, серпень 15, 2022

робочий день : так
тиждень : 33 / 52
день року : 227 / 365
робочий день року : 156 / 250
приурочувати (UTC -05) : 08:56 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:56 am

UTC
-09
Alaska
04:56 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:56 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:56 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:56 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:56 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:56 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:56 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:56 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:56 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:56 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:56 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:56 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:41 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:56 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:56 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:56 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:56 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:56 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

15
08:56 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel