скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
19
152
вівторки :
21
168
середи :
20
160
четверги :
20
160
п'ятниці :
18
144
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
784
заробітна плата ($):
15680
0
0
0
0
0
20
21
2
0
1
1
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Black Friday : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| Pennsylvania
сьогодні, неділя, серпень 9, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 32 / 52
день року : 222 / 366
робочий день року : 152 / 250
приурочувати (UTC -05) : 01:10 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:10 am

UTC
-09
Alaska
09:10 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:10 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:10 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:10 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:10 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:10 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:10 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:10 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:10 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:10 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:10 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:10 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:55 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:10 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:10 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:10 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:10 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:10 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

09
01:10 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel