скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
42
336
вівторки :
46
368
середи :
45
360
четверги :
45
360
п'ятниці :
43
344
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1768
заробітна плата ($):
35360
0
0
0
0
0
45
45
4
0
1
1
2
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day Obs. : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, понеділок, лютий 17, 2020

робочий день : ні (President's Day)
тиждень : 08 / 52
день року : 48 / 366
робочий день року : 31 / 252
приурочувати (UTC -05) : 07:00 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:00 am

UTC
-09
Alaska
03:00 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:00 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:00 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:00 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:00 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:00 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:00 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:00 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:00 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:00 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:00 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:00 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:45 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:00 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:00 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:00 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:00 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:00 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

17
07:00 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel