скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
52
4
3
1
2
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
Good Friday : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Election Day : 
Thanksgiving : 
Black Friday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в USA
| Indiana
сьогодні, четвер, квітень 9, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 100 / 366
робочий день року : 70 / 250
приурочувати (UTC -05) : 10:32 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:32 am

UTC
-09
Alaska
06:32 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:32 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:32 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:32 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:32 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:32 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:32 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:32 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:32 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:32 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:32 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:32 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:17 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:32 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:32 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:32 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:32 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:32 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

09
10:32 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel