скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1984
заробітна плата ($):
39680
0
0
0
0
0
52
52
5
3
1
2
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Prince Kalanianaole Day : 
Good Friday : 
Memorial Day : 
King Kamehameha I Day : 
Independence Day : 
Statehood Day : 
Labor Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Hawaii
сьогодні, понеділок, лютий 17, 2020

робочий день : ні (President's Day)
тиждень : 08 / 52
день року : 48 / 366
робочий день року : 31 / 248
приурочувати (UTC -05) : 06:57 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:57 am

UTC
-09
Alaska
02:57 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:57 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:57 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:57 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:57 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:57 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:57 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:57 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:57 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:57 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:57 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:57 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:42 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:57 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:57 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:57 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:57 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:57 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

17
06:57 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel