скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
6
1
1
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Patriots' Day : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Thanksgiving : 
Black Friday : 
Christmas : 
..в USA
| Maine
сьогодні, п'ятниця, червень 5, 2020

робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 157 / 366
робочий день року : 108 / 251
приурочувати (UTC -05) : 06:07 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:07 pm

UTC
-09
Alaska
02:07 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:07 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:07 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:07 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:07 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:07 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:07 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:07 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:07 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:07 am (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:07 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:07 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:52 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:07 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:07 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:07 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:07 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:07 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
черв.

05
06:07 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel