скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Memorial Day  : 
2.
Juneteenth  : 
3.
Independence Day  : 
4.
Labor Day  : 
5.
Columbus Day  : 
6.
Veterans Day Obs.  : 
7.
Veterans Day  : 
😥
8.
Thanksgiving  : 
9.
Christmas  : 


Визначте період
..в USA
| Rhode Island
сьогодні, субота, січень 28, 2023

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 04 / 52
день року : 28 / 365
робочий день року : 19 / 251
приурочувати (UTC -05) : 05:38 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:38 am

UTC
-09
Alaska
01:38 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:38 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:38 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:38 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:38 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:38 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:38 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:38 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:38 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:38 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:38 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:38 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:23 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:38 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:38 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:38 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:38 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:38 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
січ.

28
05:38 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel