скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 1991 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
César Chávez Day : 
😥
César Chávez Day Obs. : 
Memorial Day : 
Juneteenth : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| Colorado
сьогодні, субота, травень 28, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 148 / 365
робочий день року : 102 / 249
приурочувати (UTC -05) : 01:28 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:28 am

UTC
-09
Alaska
09:28 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:28 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:28 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:28 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:28 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:28 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:28 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:28 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:28 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:28 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:28 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:28 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:13 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:28 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:28 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:28 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:28 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:28 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

28
01:28 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel