скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
49
392
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1984
заробітна плата ($):
39680
0
0
0
0
0
52
52
7
3
1
2
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
Susan B. Anthony Day : 
Memorial Day : 
Juneteenth : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Election Day : 
Thanksgiving : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
New Year's Eve : 
Визначте період
..в USA
| Wisconsin
сьогодні, четвер, жовтень 1, 2020

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 275 / 366
робочий день року : 190 / 249
приурочувати (UTC -05) : 03:18 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:18 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
11:18 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:18 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:18 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:18 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:18 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:18 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:18 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:18 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:18 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:18 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:18 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:18 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:03 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:18 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:18 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:18 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:18 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:18 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

01
03:18 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel