скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
New Year's Day  : 
😥
2.
Martin Luther King Day  : 
3.
Lincoln's Birthday Obs.  : 
4.
Lincoln's Birthday  : 
😥
5.
President's Day  : 
6.
Memorial Day  : 
7.
Juneteenth  : 
8.
Independence Day  : 
9.
Labor Day  : 
10.
Columbus Day  : 
11.
Election Day  : 
12.
Veterans Day Obs.  : 
13.
Veterans Day  : 
😥
14.
Thanksgiving  : 
15.
Christmas  : 


Визначте період
..в USA
| New York
сьогодні, понеділок, січень 30, 2023

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 30 / 365
робочий день року : 19 / 247
приурочувати (UTC -05) : 12:35 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:35 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
08:35 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:35 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:35 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:35 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:35 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:35 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:35 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:35 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:35 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:35 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:35 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:35 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:20 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:35 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:35 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:35 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:35 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:35 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
січ.

30
12:35 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel