скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1996 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Martin Luther King Day  : 
3.
Lincoln's Birthday  : 
4.
President's Day  : 
5.
Memorial Day  : 
6.
Juneteenth  : 
7.
Independence Day  : 
8.
Labor Day  : 
9.
Columbus Day  : 
10.
Election Day  : 
11.
Veterans Day  : 
12.
Thanksgiving  : 
13.
Christmas  : 


Визначте період
..в USA
| New York
сьогодні, неділя, січень 29, 2023

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 04 / 52
день року : 29 / 365
робочий день року : 18 / 247
приурочувати (UTC -05) : 11:59 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:59 pm

UTC
-09
Alaska
07:59 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:59 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:59 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:59 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:59 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:59 am (+1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:59 am (+1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:59 am (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:59 am (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:59 am (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:59 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:59 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:44 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:59 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:59 pm (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:59 pm (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:59 pm (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:59 pm (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
січ.

29
11:59 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel