скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
36
288
вівторки :
39
312
середи :
39
312
четверги :
38
304
п'ятниці :
35
280
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1496
заробітна плата ($):
29920
0
0
0
0
0
38
38
2
0
0
1
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Good Friday : 
Memorial Day : 
Independence Day Obs. : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| North Dakota
сьогодні, вівторок, квітень 7, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 98 / 366
робочий день року : 67 / 253
приурочувати (UTC -05) : 06:54 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:54 pm

UTC
-09
Alaska
02:54 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:54 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:54 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:54 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:54 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:54 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:54 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:54 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:54 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:54 am (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:54 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:54 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:39 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:54 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:54 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:54 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:54 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:54 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

07
06:54 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel