скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
5
1
1
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Good Friday : 
Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| North Dakota
сьогодні, субота, серпень 15, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 33 / 52
день року : 228 / 366
робочий день року : 157 / 252
приурочувати (UTC -05) : 12:51 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:51 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
08:51 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:51 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:51 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:51 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:51 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:51 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:51 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:51 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:51 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:51 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:51 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:51 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:36 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:51 am

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:51 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:51 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:51 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:51 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

15
12:51 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel