скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
13
104
вівторки :
13
104
середи :
12
96
четверги :
13
104
п'ятниці :
12
96
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
504
заробітна плата ($):
10080
0
0
0
0
0
13
13
0
0
1
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
Визначте період
..в USA
| New York Stock Exchange
сьогодні, четвер, жовтень 1, 2020

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 275 / 366
робочий день року : 189 / 251
приурочувати (UTC -05) : 02:42 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:42 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
10:42 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:42 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:42 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:42 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:42 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:42 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:42 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:42 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:42 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:42 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:42 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:42 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:27 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:42 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:42 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:42 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:42 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:42 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

01
02:42 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel