скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
1
0
2
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
Good Friday : 
Memorial Day : 
Independence Day Obs. : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Election Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Louisiana
сьогодні, четвер, квітень 9, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 100 / 366
робочий день року : 70 / 253
приурочувати (UTC -05) : 03:13 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:13 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
11:13 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:13 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:13 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:13 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:13 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:13 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:13 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:13 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:13 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:13 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:13 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:13 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:58 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:13 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:13 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:13 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:13 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:13 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

09
03:13 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel