скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
5
0
1
2
2
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

New Year's Day : 
Martin Luther King Day : 
President's Day : 
Memorial Day : 
Independence Day Obs. : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, субота, листопад 17, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 46 / 52
день року : 321 / 365
робочий день року : 222 / 251
приурочувати (UTC -05) : 04:01 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:01 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
12:01 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:01 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:01 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:01 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:01 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:01 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:01 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:01 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:01 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:01 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:01 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:01 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:46 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:01 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:01 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:01 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:01 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:01 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

17
04:01 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel