скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2026 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Memorial Day  : 
3.
Juneteenth  : 
4.
Independence Day Obs.  : 
5.
Independence Day  : 
😥
6.
Labor Day  : 
7.
Columbus Day  : 
8.
Veterans Day  : 
9.
Thanksgiving  : 
10.
Christmas  : 


Визначте період
..в USA
| Rhode Island
сьогодні, понеділок, липень 4, 2022

робочий день : ні (Independence Day)
тиждень : 27 / 52
день року : 185 / 365
робочий день року : 128 / 252
приурочувати (UTC -05) : 11:09 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:09 am

UTC
-09
Alaska
07:09 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:09 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:09 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:09 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:09 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:09 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:09 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:09 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:09 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:09 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:09 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:09 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:54 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:09 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:09 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:09 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:09 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:09 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

04
11:09 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom & Ireland
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel