скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
41
328
вівторки :
45
360
середи :
43
344
четверги :
42
336
п'ятниці :
45
360
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1728
заробітна плата ($):
34560
0
0
0
0
0
45
45
4
0
1
2
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Memorial Day : 
Independence Day : 
Labor Day : 
Columbus Day : 
Veterans Day : 
Thanksgiving : 
Christmas : 
..в USA
| Federal holidays
сьогодні, п'ятниця, лютий 22, 2019

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 53 / 365
робочий день року : 36 / 251
приурочувати (UTC -05) : 05:23 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:23 am

UTC
-09
Alaska
01:23 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:23 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:23 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:23 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:23 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:23 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:23 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:23 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:23 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:23 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:23 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:23 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:08 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:23 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:23 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:23 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:23 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:23 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
States comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

22
05:23 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Canada
United Kingdom
South Korea
China
México
Colombia
Venezuela
Brasil
Deutschland
Poland
Österreich
India
France
Italia
Japan
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel